Ataşehir’den deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarının yoğunluğuna Ataşehir Ağrılılar Derneği’nin çalışması da eklendi. Dernek Başkanı Fatih Evliyaoğlu başkanlığında yürütülen çalışmaya gençlerden tam destek geldi.
7,7 şiddetindeki depremin vurduğu 10 ile yardımlar ülkenin dört bir yanından ulaştırılmaya devam ediyor. İstanbul’da özellikle belediyelerin çalışmalarının yanı sıra STK’lar da hemşehrileriyle bir araya gelerek Isıtıcı, battaniye, yorgan, yastık, nevresim takımı, gıda kolisi, tulum, kışlık kıyafet, kışlık bot, mont gibi deprem bölgelerindeki ihtiyaçlara yönelik koliler hazırladı.
Son olarak Ataşehir Ağrılılar Derneği, dernek merkezlerinde yardım kolilerini hazırladı. Özellikle gençlerin yoğun mesai harcadığı çalışmada koliler yola çıkmaya hazır hale getirildi.